Kipróbáltunk a Fitbit okos eszközeiből párat, és arra kerestük a kérdést, hogy vajon egy átlagos (nem túl sportos) embernek szüksége van-e aktivitásmérőre?

Ebben a videóban a Fitbit Flex, Fitbit Charge HR és Fitbit Surge-ről lesz szó.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK ► http://tinyurl.com/thevrgyik
Itt tudsz minket támogatni ► http://tinyurl.com/patreonvr
Itt tudsz TheVR Tech pólót venni ► http://thevr.hu/shop

Gameplay csatornánk ► http://youtube.com/thevrhu

Honlapunk ► http://thevr.hu
Facebook ► http://fb.com/thevrtech
Twitter ► http://twitter.com/wearethevr

source

24 COMMENTS

  1. Sziasztok fiúk én új követő vagy de már nagyon tetszik a csatorna és már az ajánlott eszközök közül már vásárolni is gondoltam .És szeretném ha lenne újjabb nyeremény játék mert hogy nekem is legyen esélyem .Szok szikert és jó videózást.

  2. Ha én mozgok, akkor arra figyelek, nem egy ilyen izén nézem a pulzusomat. Ha meg kaja érdekel, nézem st22lacikát, ő már bebizonyította, hogy fél év alatt le tud fogyni 60 kilót. Ezt a sok fitnesz majmot meg annyira nem értem. El van magától ájulva, mert hű de sportol… Behoznám magammal ezeket nyáron az Audi gyárba, amikor elromlik a mosó, és szabad kézzel kell kipakolni sorjázatlan 70 kilós motorblokkokat 30 fokba, utána meg bemászni a forró mosóba és a 20 kilós alkatrészeit cserélni havi 200000 Forintért. Meg van 10 percünk enni, de a sok agyondiplomázott majom megmondja, hogy aki nem eszik naponta főtt ételt az paraszt. Na 10 perc alatt hogy főzzek csirkét meg salátát? Ez az egész lehet jól működik Amerikába, de itthon nem.

  3. Egyik fitbit pulzusmérő sem vízálló, úszáskor nem használható. Fröccsenő víz, izzadság nem árt neki.
    Egyébként tudok még egy értelmes felhasználási módot, mégpedig az olyan szívbetegséggel élők, akiknek folyamatos pulzusmérésre/monitorozásra van szüksége. Egyetlen feature hiányzik belőle, az pedig a pulzusértékhez köthető riasztás, azt még nagyon szívesen látnám, egyébként közel fél éve használok egy Charge HR-t, és nagyon elégedett vagyok vele. 4-5 naponta kell 1 órát tölteni, az szerintem bőven belefér.

  4. A Flex-nek van egy borzasztóan nagy hibája, mivel tölteni nem lehet egyszerűen a kábelt az eszközre dugva, hanem ki kell venni az eszközt a pántból, ezért a pánt anyaga egy idő után elfárad és elszakad. Ráadásul, ha jól tudom, nem lehet hozzá kapni csak egy darab olyan pántot, mint amilyen színű volt eredetileg. Csak 3-mas csomagban található, de azok elég érdekes színeket tartalmaznak.
    Nekem egy fekete van és nem használom, mert nem találok hozzá nagy méretű fekete pántot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here